- T@mil elta etwrk -


 
HomeHome  Portal*Portal*  GalleryGallery  FAQFAQ  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 TAX STRUCTURE IN INDIA

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Baskar
T'$pace Admin
T'$pace Admin
avatar

Male
Number of posts : 1306
Age : 30
Location : UK ( J Town Best Place in da world)
Job/Studies : STUDENT
Language : Tamil & English
Registration date : 2007-12-09

Character sheet
Gold: 10 BILLION
Nick name: FBEB

PostSubject: TAX STRUCTURE IN INDIA   Fri Feb 15, 2008 1:07 pm

Some one Help me on TAX..........

1) Qus. : What are you doing?

Ans. : Business.

Tax : PAY PROFESSIONAL TAX!

2) Qus. : What are you doing in Business?

Ans. : Selling the Goods.

Tax : PAY SALES TAX!!

3) Qus. : >From where are you getting Goods?

Ans. : From other State/Abroad

Tax : PAY CENTRAL SALES TAX, CUSTOM DUTY & OCTROI!

4) Qus. : What are you getting in Selling Goods?

Ans. : Profit.

Tax : PAY INCOME TAX!

5) Qus. : How do you distribute profit ?

Ans : By way of dividend

Tax : Pay dividend distribution Tax

6) Qus. : Where you Manufacturing the Goods?

Ans. : Factory.

Tax : PAY EXCISE DUTY!

7) Qus. : Do you have Office / Warehouse/ Factory?

Ans. : Yes

Tax : PAY MUNICIPAL & FIRE TAX!

8) Qus. : Do you have Staff?

Ans. : Yes

Tax : PAY STAFF PROFESSIONAL TAX!

9) Qus. : Doing business in Millions?

Ans. : Yes

Tax : PAY TURNOVER TAX!

Ans : No

Tax : Then pay Minimum Alternate Tax

10) Qus. : Are you taking out over 25,000 Cash from Bank?

Ans. : Yes, for Salary.

Tax : PAY CASH HANDLING TAX!

11) Qus.: Where are you taking your client for Lunch & Dinner?

Ans. : Hotel

Tax : PAY FOOD & ENTERTAINMENT TAX!

12) Qus.: Are you going Out of Station for Business?

Ans. : Yes

Tax : PAY FRINGE BENEFIT TAX!

13) Qus.: Have you taken or given any Service/s?

Ans. : Yes

Tax : PAY SERVICE TAX!

14) Qus.: How come you got such a Big Amount?

Ans. : Gift on birthday.

Tax : PAY GIFT TAX!

15) Qus.: Do you have any Wealth?

Ans. : Yes

Tax : PAY WEALTH TAX!

16) Qus.: To reduce Tension, for entertainment, where are you going?

Ans. : Cinema or Resort.

Tax : PAY ENTERTAINMENT TAX!

17) Qus.: Have you purchased House?

Ans. : Yes

Tax : PAY STAMP DUTY & REGISTRATION FEE !

18) Qus.: How you Travel?

Ans. : Bus

Tax : PAY SURCHARGE!

19) Qus.: Any Additional Tax?

Ans. : Yes

Tax : PAY EDUCATIONAL, ADDITIONAL EDUCATIONAL & SURCHARGE ON ALL THE CENTRAL GOVT.'s TAX !!!

20) Qus.: Delayed any time Paying Any Tax?

Ans. : Yes

Tax : PAY INTEREST & PENALTY!

21) INDIAN :: can i die now??

Ans :: wait we are about to launch the funeral tax!!!
Back to top Go down
View user profile
 
TAX STRUCTURE IN INDIA
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» what structure deck would you like to see?
» Animal models from India
» Fired Talc [ soapstone ] pots for Mohan and Ravi, from India with love.
» Saga of the Blue-Eyes White Dragon: Structure Deck
» flower show in West Bengal,India...a must look

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
- T@mil elta etwrk - :: General Talk :: World News-
Jump to: